Traiteur Den Haag

Traiteur Den Haag, de perfecte partner om je feesten goed en smakelijk te laten verlopen.

Welke traiteur kies je voor je feest?

Zoals veel mensen, wil je soms een cateraar inschakelen voor het bereiden van je feestmaaltijden, een babyborrel, een jubileumfeest … Ik begin bij het begin en bespreek hier de keuze van een cateraar voor een huwelijksfeest. Ik probeer je op weg te helpen de juiste keuze te maken.

Kies een traiteur met een goede reputatie

Geef in de eerste plaats de voorkeur aan bedrijven met een goede reputatie. Het is vrij gemakkelijk te vinden, typ gewoon de naam van de cateraar in een zoekmachine om beoordelingen te vinden. Maak je geen zorgen als er negatieve beoordelingen zijn. Er zijn klanten die niet aarzelen om hun ontevredenheid over het kleinste probleem te uiten.

Vraag om referenties

Aarzel niet om verwijzingen en foto’s te vragen. De meeste professionals bieden verschillende menu’s die ze je als toekomstige klant zullen presenteren. Soms worden proeverijen voor potentiële klanten maanden van tevoren georganiseerd.

Kijk en vergelijk

We raden je aan offertes van verschillende cateraars aan te vragen, zodat je prijzen kan vergelijken en zo het beste menu voor de beste prijs kan kiezen. Voordat je de cateraar selecteert die je feestmaaltijd organiseert, moet je de datum van het feest, het aantal gasten en de locatie van het feestmaal hebben bepaald. De meeste professionals in bruidscatering zijn gewend om met zaalverhuurbedrijven te werken. Als zodanig kunnen ze goed advies geven, naar hen luisteren bespaart je tijd. Het beste advies dat ik je kan geven, is niet proberen je buffet zelf te maken voor deze speciale gelegenheid.

Elementen waarmee rekening moet worden gehouden

Ongeacht de locatie of het thema dat je hebt gekozen, vertegenwoordigt de cateraar ongeveer 60% van je budget. Daarom moet je minimaal 6 maanden voor het feest op zoek gaan naar een dienstverlener. Je traiteur zal je een gedetailleerde offerte geven, maar vergeet niet: aarzel niet om vragen te stellen en na te denken over alle mogelijkheden. De kosten zijn meestal per persoon, alle belastingen inbegrepen.

Prijzen per menu kunnen verschillen naargelang het aantal aanwezigen

Wanneer heel veel gasten worden uitgenodigd, kan de prijs variëren, afhankelijk van het aantal. In ieder geval moet je voorzichtig zijn met wat wel en niet is inbegrepen. Soms zijn er ook mogelijkheden om zaken toe te voegen, zoals overuren van personeel voor en na middernacht. Vraag om details om verrassingen te voorkomen. Het is aan je om te zien wat voor soort service je wilt.

Nog een checklijstje voor de planning van het feest:

– Geef het gewenste thema en type restauratie

– Geef het aantal gasten en het aantal kinderen op om een geschikt menu te plannen.

– Bepaal de plaats van het feest, zodat deze de beschikbare faciliteiten kan controleren

– Zijn handdoeken, bestek en serviesgoed aanwezig?

– Biedt de cateraar tafel- en stoelverhuur?

– Wie maakt de feestzaal schoon?

– Hoe lang voor het feest moet u hem / haar informeren over het aantal gasten?

Er zijn heel wat gespecialiseerde traiteurs in Nederland. Je mag zeker niet vergeten om eens op zoek te gaan naar een goede traiteur Den Haag.

Categorieën: Voeding

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *