Taxi Delft geldt als een taxibedrijf dat beschouwd kan worden als beste in zijn soort. Taxi Delft kan alle doelgroepen bedienen en maakt het de klant gemakkelijker, bijvoorbeeld via de optie om online te reserveren en online te betalen. Taxi Delft voldoet aan alle eisen die gesteld worden aan een modern taxibedrijf en beschouwt het zijn van taxichauffeur nog als een vak, zoals de chauffeurs van ATAX dat in 1909 ook deden. Zij kregen in 1909 de eerste Nederlandse taxivergunning, nadat in ons land al in 1905 de eerste taxi reed.

Taxi Delft: contant taxivervoer en contractvervoer

Je zou de verschillende ritten die Taxi Delft uitvoert onder kunnen verdelen in contant taxivervoer (ook wel straattaxivervoer genoemd) en contractvervoer. Contant taxivervoer is als een gekwalificeerd taxichauffeur van Taxi Delft je bijvoorbeeld naar de bioscoop, het theater of naar een feest brengt en je na afloop weer ophaalt. Voordelen van het inschakelen van Taxi Delft? Dat je zelf de auto kunt laten staan en niet hoeft te zoeken naar een parkeerplaats én dat je gezellig een borreltje kunt drinken. Uiteraard word je pal voor de deur afgeleverd en ook weer voor de deur gehaald.

Speciaal geprepareerde busjes voor het vervoer van mensen in een rolstoel

Praten we over contractvervoer dan bedoelen we met namen het vervoer van leerlingen, zieken en ouderen, vervoer dat doorgaans uitgevoerd wordt in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Leerlingenvervoer vindt bij Taxi Delft voornamelijk plaats met busjes, zoals Taxi Delft ook beschikt over speciaal geprepareerde busjes voor het vervoer van mensen in een rolstoel. Behalve de al genoemde mogelijkheden, kan Taxi Delft ook voor vervoer naar de luchthaven zorgen. In dat geval word je ontzorgd en je vakantie begint echt als je eenmaal in de royale en comfortabele auto van Taxi Delft zit. Ook nu wordt je pal voor de ingang van de centrale ontvangsthal afgezet en desgewenst opgehaald. Ideaal, luchthavenvervoer van Taxi Delft. Je moet er toch niet aan denken dat je kilometers moet lopen met al je bagage, nadat je met pijn en moeite een parkeerplaats gevonden hebt.

Bij Taxi Delft ben je altijd verzekerd van een comfortabele zitplaats

Openbaar vervoer? Dan toch liever Taxi Delft. Dan weet je zeker dat je een heerlijke zitplaats hebt en niet hoeft te staan. Taxi Delft biedt comfort, de chauffeurs zijn gekwalificeerd en brengen je veilig naar elke gewenste locatie. Taxi Delft dus, omdat gemak nou eenmaal de mens dient.

Categorieën: Taxi

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *