Pak op maat laten maken

Als je dan toch een pak wilt kopen, laat dan meteen een pak op maat maken. Dan weet je zeker dat je een pak krijgt dat bij je past en dat je als gegoten zit. Duur? Dat kan, het is maar net wat je zelf wilt en waar je zelf voor kiest.

Pak past bij je uitstraling en je persoonlijkheid

Zeker is dat een pak op maat laten maken betekent dat je straks een pak draagt dat ook bij je uitstraling en persoonlijkheid past. Een pak laten maken betekent dat het pak volledig afgestemd wordt op jouw wensen. Zo goed als alles is mogelijk. Zo kies je uit duizend stoffen precies die stijl die jij leuk vindt en zijn er ontelbaar veel dessins beschikbaar. Je krijgt daarbij wel advies welke kleur past bij een bepaald dessin. De pasvorm wordt afgestemd op de bouw van je lichaam. Voor je een pak op maat laat maken, ga je eerst een goed gesprek voeren met de maker, om het te maken pak tot in de details door te nemen. Meteen als je een op maat gemaakt pak aandoet, voel je- en zie je ook- dat het goed zit. Een goed op maat gemaakt pak draagt uit wie jij precies bent en sluit in kleur en vorm aan bij wie je bent.

Stand van de schouders is per persoon verschillend

De kleur is die kleur die precies bij je past, om de simpele reden dat de ene kleur blauw of zwart de andere kleur niet is. Een pak op maat laten maken is echt maatwerk, het is er het schoolvoorbeeld van. Elk lichaam is uniek. De lengte van de armen moeten precies kloppen ten opzichte van het bovenlichaam terwijl ook de stand van de schouders per persoon verschilt. Door de afwerking laat je zien wie je bent en waar je voor staat. Een pak op maat laten maken is zelf beslissen welke voering je wenst, hoe de revers er uit zien en welke stiksels en knopen je aan je pak wilt. Je kunt overigens zowel een feestelijk als een zakelijk pak op maat laten maken.

Je maakt het af met de mooiste accessoires

Bij een pak op maat laten maken horen natuurlijk ook de leukste accessoires. Wat dacht je van een houten horloge? Of van manchetknopen, sokken bijpassende bretels, schoenen en uiteraard een passende riem. Met accessoires maak je het pak helemaal af en voel jij je helemaal het mannetje.

Categorieën: Kleding

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *