Online kaartverkoopsysteem

Met een online kaartverkoopsysteem verkoop je direct tickets voor jouw evenement. Je kunt gemakkelijk een eigen professionele ticketshop opzetten voor een feest, concert, festival, lezing en meer. Door een online kaartverkoopsysteem te gebruiken kun je zelf de kaartverkoop managen in het overzichtelijke dashboard. Je maakt binnen enkele minuten een evenement aan en bepaald zelf het soort kaartjes en het aantal tickets dat je kunt verkopen.

Kaarten online verkopen

Een online kaartverkoopsysteem maakt het mogelijk om de kaarten voor jouw evenement te verkopen via je eigen website en social media. Ook is het mogelijk om een aparte link aan te maken voor je partners en sponsoren. Over het algemeen betaal je een kleine commissie voor het gebruik van een online kaartsysteem. Dit wil zeggen dat je alleen betaald voor het aantal kaarten dat je verkoopt. De commissie kan bestaan uit een vast bedrag per ticket of een percentage. Valt de kaartverkoop tegen? Dan hoef je ook een lager bedrag te betalen voor het online kaartverkoopsysteem.

Optimale aankoopbeleving

Door gebruik te maken van professionele software zorg je voor een optimale aankoopbeleving. Hierbij maakt het niet uit via welk apparaat de bezoeker van het evenement een kaartje koopt. De ticketshop past zich automatisch aan op mobiel, tablet en laptop. Doordat de software goed werkt en het ticket binnen enkele handelingen is geselecteerd en afgerekend voorkom je dat je klanten verliest omdat het lastig is om een kaartje te kopen of te lang duurt.

Zowel particulier als zakelijk

Je kunt een online kaartverkoopsysteem zowel gebruiken voor een klein huisfeest als wanneer je een groot evenement organiseert. Vaak is het dan zowel zakelijk als particulier mogelijk om van het systeem gebruik te maken. Het maakt ook niet uit of je het kaartverkoopsysteem eenmalig in wilt schakelen of op regelmatige basis. Hierdoor is een online kaartverkoopsysteem onder andere populair bij organisatoren van feesten, optredens, concerten, beurzen, trainingen, lezingen, tentoonstellingen en meer.

Tijd besparen met een online kaartverkoopsysteem

Het organiseren van een evenement is niet alleen tijdrovend, maar ook kostbaar. Zo zit je onder andere met kosten voor vormgeving, drukwerk en de verspreiding van jouw tickets. Door deze online te verkopen versnel je de distributie en verlaag je kosten. Het systeem neemt automatisch verschillende taken en werkzaamheden voor je uit handen met betrekking tot de kaartverkoop. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over de promotie, administratie en andere bijkomende zaken.

Categorie├źn: Verkoop

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *