Online kaart versturen

Wil jij iemand een online kaartje sturen? Dit doe je gemakkelijk en snel. Je kiest zelf een mooie kaart, schrijft de tekst en kunt eventueel een eigen foto toevoegen. Je kaart is direct klaar en komt snel bij de ontvanger terecht. Stuur bijvoorbeeld verjaardagskaarten, kerstkaarten en uitnodigingen online voor een goede prijs. Het is mogelijk om de kaart online te laten bezorgen bij de ontvanger via de e-mail maar het is ook mogelijk om de kaart online vorm te geven en deze te laten drukken.

Fotokaarten maken

Om een extra persoonlijke kaart te versturen is het leuk om deze te voorzien van je eigen foto. Je kunt vaak meerdere foto’s toevoegen. Je hebt het kaartje binnen een handomdraai gemaakt. Het enige dat je hoeft te doen is het type kaart te selecteren dat je wilt versturen, jouw eigen foto te uploaden en de tekst te schrijven. Hierdoor maak je van jouw mooiste momenten een blijvende herinnering. Je kunt bijvoorbeeld direct vanaf je vakantiebestemming een kaartje sturen met een mooie foto op de voorkant of een geboortekaartje verzenden met een foto van de kleine op de voorkant.

Wenskaarten voor iedere gelegenheid

Voor het versturen van jouw online kaart heb je de keuze uit een gigantische collectie met leuke wenskaarten. Of je nu verjaardagskaarten wilt versturen, een trouwkaartje, babykaart of iemand een hart onder de riem wilt steken, online vind je gemakkelijk en snel de ideale kaart. Deze kun je helemaal naar je eigen smaak personaliseren met leuke decoraties en je eigen tekst. Vervolgens kun je aangeven op welke datum de wenskaart verzonden moet worden. Het is bijna net zo leuk om een kaart te maken als om deze te ontvangen! Wat prettig is, is dat je de deur niet meer uit hoeft voor postzegels of om jouw kaartje op de post te doen.

Online laten verzenden

Het is mogelijk om de wenskaart te laten drukken zodat deze daadwerkelijk bij de ontvanger op de mat valt, maar je kunt er ook voor kiezen om de wenskaart via de e-mail te laten bezorgen. Hierdoor word jouw boodschap binnen enkele minuten verstuurd. Doorgaans is het mogelijk om deze wenskaarten te voorzien van leuke animaties. Het versturen van een gepersonaliseerde kaart is leuk, makkelijk en attent. Als je ervoor kiest om jouw wenskaart via de e-mail te versturen kan dit soms helemaal gratis!

Categorie├źn: Diensten

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *