Nagelstyliste

De nagelstyliste in Drunen verzorgt, stylet en maakt jou nagels nog mooier. Voor verzorgde handen en nagels breng je regelmatig een bezoekje aan de nagelstylist. De styliste gebruikt bijvoorbeeld gelnagels, acrylnagels of een french manicure om jouw nagels netjes te maken. Je gaat niet alleen naar de nagelstylist omdat je geen zin of tijd hebt om zelf je nagels te doen, maar het is ook echt een heerlijk momentje voor jezelf. Daarnaast is de nagelstyliste Drunen kundig en is nagelstyling echt vakwerk.

Mooie en nuttige nagels

Een nagelstyliste weet niet alleen hoe ze jouw nagels zo mooi mogelijk maakt, maar behoudt hierbij ook de functie van de nagels. Nagels hebben namelijk een belangrijke functie omdat ze jouw vingers beschermen. Jouw vingers verzorgen dagelijks talloze handelingen en worden blootgesteld aan verschillende externe factoren als temperatuurverschillen, vocht, schoonmaakmiddelen enzovoort. Doordat de nagels de vingers beschermen ontstaat er geen eeltvorming en hou je gevoel in je vingers. Ook zijn nagels een handig hulpmiddel om kleine objecten vast te pakken, te krabben en nog veel meer.

Verzorgde nagels

De professionele nagelstyliste heeft veel kennis over de natuurlijke nagel en kan jou adviseren bij nagelproblemen en nagelaandoeningen. De styliste zorgt ervoor dat jij met mooi gestylde nagels weer de deur uit gaat. Vaak worden hiervoor kunstnagels ingezet om je natuurlijke nagels te verstevigen en verlengen. De nagelstyliste kan zowel de vorm als de kleur van je nagels onderhanden nemen. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende vormen van nail art. Hierdoor vallen jouw nagels echt op. Kies bijvoorbeeld voor een versiering met glitters, diamantjes, een patroontje of een marmereffect. Jij kunt je persoonlijkheid echt laten spreken met je nagels.

Wat doet de nagelstyliste?

De nagelstyliste in Drunen begint met het voorbereiden van je natuurlijke nagels op de behandeling. Zo worden de nagelriemen teruggeduwd waardoor je nagels sterk en gezond blijven. Vervolgens worden kunstnagels, zoals acrylnagels of gelnagels, aangebracht op je natuurlijke nagels. Deze worden mooi bijgewerkt en opgevuld en vervolgend in een vorm naar wens gevijld en mooi gelakt. Ook kan de nagelstyliste je helpen bij het herstellen van beschadigde of afgekloven nagels en kun je advies vragen aan de professional. Hierdoor weet je zelf wat je in de toekomst moet doen om jouw nagels mooi en verzorgd te houden. Wil jij jouw gel- of acrylnagels laten verwijderen? Dan valt het aan te raden om ook hiervoor een bezoekje te brengen aan de nagelstyliste om te voorkomen dat je jouw natuurlijke nagels beschadigd.

Categorie├źn: Beauty

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *