Het is voor jou echt perfect, de kapper zonder afspraak. Hoewel je elke dag wel even in de spiegel kijkt en al lang gezien hebt dat je haar te lang is ondertussen, schiet een afspraak maken bij een kapsalon er vaak bij in. En als je tijd hebt, heeft de kapper dat weer niet. Bij een kapper zonder afspraak loop je zo binnen en kun je doorgaans snel geholpen worden.

Groen? Loop dan binnen en je wordt meteen geholpen

De kapper zonder afspraak, het is welhaast een aparte tak geworden binnen de kapsalons die er zijn. Vaak zie je bij de kapper zonder afspraak dat er voor het pand een stoplicht staat. Staat het licht op groen? Dan loop je binnen en word je meteen geholpen. Oranje betekent dat je heel even geduld moet hebben en staat het stoplicht op rood, dan is het verstandiger later nog eens terug te komen. Anders moet je wel heel erg lang wachten. De kapper zonder afspraak beheerst overigens net als de ‘gewone’ kapper alle facetten van het vak.

Even wachten met koffie en de roddelbladen

De kapper zonder afspraak speelt nadrukkelijk in op het klantengedrag; die willen namelijk naar de kapper op het moment dat er even tijd is ook omdat er vaak vergeten wordt een afspraak te maken. Het is dan ook vaak gezellig druk bij de kapper zonder afspraak, waar je als je toch even moet wachten koffie geserveerd krijgt en ondertussen de roddelbladen doorneemt. Even wachten is ook bij de kapper zonder afspraak vaak het geval. Maar dat moet je ook als je een afspraak maakt bij een kapper, want het loopt altijd wel iets uit. Dat echter, wordt bij zowel de reguliere kapper op afspraak en door de kaper zonder afspraak ruimschoots goedgemaakt met een ongekende service.

Alles wat bij de kapper op afspraak ook mogelijk is

En dus wandel je gewoon binnen bij de kapper zonder afspraak om je haar te laten knippen of snijden, een kleur in je haar aan te laten brengen of om watergolven, extensions en highlights in je haar te laten zetten. Je laat je er een trendy kapsel aanmeten of laat je haar millimeteren, net als anders. Bij de kapper zonder afspraak worden exact dezelfde werkzaamheden verricht dan bij elke andere kapsalon. De kapper zonder afspraak is een uitkomst voor die mensen die snel even iets aan hun haar willen laten doen en de waarde van dergelijke kapsalons is ondertussen al lang en breed bewezen.

Categorieën: Verzorging

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *