Bedrijfskleding

De manier om je naamsbekendheid en de herkenbaarheid van je onderneming te vergroten is door te kiezen voor bedrijfskleding. Mensen herkennen jouw medewerkers aan hun kleding en moeten – als het goed is- meteen de link met je bedrijf leggen, weten wat je doet en jouw bedrijf inschakelen als ze een product of dienst zoeken die jij biedt. Er zijn echter meer redenen om te kiezen voor bedrijfskleding, zo zorgt het voor een sterk gevoel van verbinding onder de medewerkers.

Beperk je wat betreft bedrijfskleding tot het logo en de contactgegevens

De herkenbaarheid van je medewerkers wordt bewezen vergroot door ze uniforme werkkleding te laten dragen. Kleding dus waarop je bedrijfslogo prijkt en je contactgegevens staan. Kies zorgvuldig een huisstijl en kies bewust voor een bepaalde kleur of een combinatie van kleuren. Laat een opvallend logo ontwerpen, en laat dit terugkomen op de bedrijfskleding, al moet de kleding zeker niet te druk worden. Overdaad schaadt, beperk het tot naam, logo en bijvoorbeeld je website. Een deskundige op het gebied van bedrijfskleding kan je wat dat betreft echt verder helpen.

Laat in al je uitingen de huisstijl terugkomen en wijk daar niet van af

Bedrijfskleding past binnen alles wat je als bedrijf aan reclame-uitingen doet en past binnen het beleid dat je voert met drukwerk en ander reclamemateriaal. In alles komt je huisstijl terug, in alles moet het kwartje wat betreft de herkennaarheid van je bedrijf op den duur gaan vallen. Nooit mag er verschil bestaan in de manier van het uitdragen van de boodschap tussen bedrijfskleding en bijvoorbeeld het uitgeven van een folder.

Zorg voor kwalitatief goede kleding en geef je medewerkers meerdere setjes kleding

Nog een voordeel van kiezen voor bedrijfskleding is dat het zorgt voor een sterk gevoel van eenheid onder de medewerkers. Zij voelen zich meer verbonden en gaan zich – bewezen- loyaler opstellen ten opzichte van het bedrijf. Zorg wel voor kwalitatief goede kleding en geef je medewerkers meer dan een setje. De kleding moet immers wel eens gewassen worden. Kies je voor bedrijfskleding, doe het dan ook goed en zorg dat de outfit die je medewerkers dragen helemaal compleet is. De investering die het vraagt verdien je terug, op de korte of op de wat langere termijn. Bovendien kun je onder bepaalde voorwaarden de investering aftrekken van de belasting. Informeer er naar, vaak weet de specialist in bedrijfskleding hier ook veel meer van.

Categorieën: Kleding

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *